Ženi se član dua 2Cellos

Izvor: Press, 29.Mar.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženi se član dua 2Cellos

Članovi dua 2Cellos važe za poželjne neženje, ali to bi uskoro moglo da se promeni.
foto: blic.rs
Stjepan Hauser i Luka Šulić, koji su prošle nedelje održali spektakularan koncert u beogradskoj Areni, javnost intrigiraju i zbog svog ljubavnog života.
Dok Stjepan uživa u vezi sa devet godina starijom Jelenom Rozgom, Luka je sreću pronašao uz atraktivnu Slovenku Tamaru Zagoranski, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << s kojom će, kako pišu hrvatski mediji, uskoro uploviti u bračnu luku.
 





Tamara je za "Dnevnik.hr" potvrdila da su se ona i Luka verili te da planiraju svadbu.
- Kum će mu biti Elton Džon jer zna da će dobiti bolji poklon nego ako mu ja budem kum. Onda neće ništa dobiti. Sve je on to izračunao - rekao je Stjepan.
Iako je već više puta naglasio da se ne vidi u braku, ko zna, možda nakon Luke poklekne i Stjepan pa svoju dragu Jelenu odvede pred oltar.
 
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Velika svetska zveda biće kum na venčanju muzičara iz grupe 2 Cellos! (foto)

Izvor: Svet, 29.Mar.2017

Legendarni Elton Džon mogao bi postati kum poznatom hrvatskom muzičaru koji je nedavno održao koncert u Kombank Areni sa svojim kolegom.. Članovi dua “2Cellos” važe za poželjne neženje, ali to bi uskoro moglo da se promeni.. Stjepan Hauser i Luka Šulić, koji su prošle nedelje održali spektakularan...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.