Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jul.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog slabog interesovanja otkazan koncert Erosa Ramacotija

Koncert Erosa Ramacotija najavljen za 24. septembar u beogradskoj Kombank Areni otkazan je zbog slabog interesovanja i loše prodaje ulaznica.

Kupci ulaznica povraćaj novca mogu ostvariti na prodajnim mestima Eventima na kojima su ulaznice i kupljene od utorka, 14. jula, saopštila je distributerska kuća Taramount film.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Otkazan koncert Erosa Ramacotija u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jul.2015

Koncert italijanskog pjevača Erosa Ramacotija zakazan za 24. septembar u Kombank areni u Beogradu, otkazan je, saopštio je organizator, agencija Taramount...Kako se navodi u saopštenju, koncert je otkazan zbog slabog interesovanja i loše prodaje ulaznica...Kupci ulaznica mogu da vrate ulaznice i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.