Izvor: Studio B, 02.Jun.2012, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaz oduševila Beograđane

Francuska pevačica Izabel Žefroa, poznatija kao Zaz, održala je koncert u Beogradskoj areni pred oko 7.000 posetilaca.

Energična i harizmatična pevačica, nakon prošlogodišnjeg nastupa u Novom Sadu, oduševila je i Beograđane.

Zanimljivo je da je u publici bilo mnogo dece, iako je popularna Francuskinja izašla na scenu tek u 22.30 časova, nakon nastupa grupe "Nuvel Vag" (Nouvelle Vague). Koncert je počela hitom "Les pašants", a posetioci su je dočekali >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << vriscima i aplauzom.

Atraktivna Zaz na sceni se pojavila u kratkoj crnoj haljini i sa jednom naradžastom, a drugom žutom cipelom, i u gotovo jednom dahu, sve vreme skačući po sceni, otpevala pesme "Eblouie pur la nuit", "I’aime a nouveaue", "La fee", "Le long de la route", "Port Coton", povremeno svirajući i usnu harmoniku.

Zaz ne govori engleski, pa se potrudila da nauči nekoliko rečenica srpskog kako bi je publika razumela. "Dobro veče" Skačite" Igrajte" Da vas čujem"", uzvikivala je Zaz na solidnom srpskom jeziku. "Da bismo voleli druge, moramo voleti sebe, a to je najlepši poklon koji možete dobiti", najavila je pesmu "I’aime a nouveaue", takođe na srpskom jeziku.

Zaz je u pauzi između svojih numera otpevala "I am so excited" i izmamila gromoglasan aplauz, a uz njenu najpoznatiju pesmu "Je veux" zaigrali su i oni koji su do tada mirno sedeli na svojim mestima.

Pre Zaz nastupila je francuska grupa "Nuvel Vag" i izvela melodije "Dance with me", "Love will tear us apart", "This is not love song", "Just can’t get enough" i druge.

"Nuvel Vag" su nakon loše organizacije njihovog prethodnog koncerta, u aprilu u beogradskoj hali "Beko", rado prihvatili da budu specijalni gosti na koncertu Zaz, koji je, inače, zbog najavljivanja kiše, sa Kalemegdana premešten u Beogradsku arenu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.