Zapenila se Arena pred 17.000 ljudi

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2011, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapenila se Arena pred 17.000 ljudi

Kupanje u peni! Treći po redu "Amstel Belgrejd Foum fest" završen je jutros oko osam časova ujutru. Više od 17.000 ljudi uživalo je punih 12 sati u muzičko-scenskom spektaklu u beogradskoj Areni.

Više hiljada hektolitara pene u kombinaciji sa odličnim setovima, kako Klamarana, Novija i Varele tako i domaćih di džejeva, ostavilo je posetioce ove manifestacije bez daha. Pored glavnog stejdža, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u prstenu Arene instalirane su još dve bine, "Dip haus laundž" i "Serbian stejdž", koje su takođe bile poprišta odlične zabave.

Kao i svake godine, na festival su pohrlile i mnogobrojne poznate face, a u VIP loži je viđen i Milan Stanković kome je ovo posle duže pauze bilo prvo javno pojavljivanje. Bojana Stojković je bila u društvu Katarine Šišmanović i Aleksandre Perović, a sa njima u loži našli su se i Slađa Ivanišević, Uroš Duvnjak, Sava Radović i mnogi drugi.

Pop pevačica Milica Majtorović imala je tu čast da prska penom posetioce Foam festa. Milica se po prvi put našla u ulozi topdžije, a kako sama kaže rado će to učiniti ponovo: "Osećaj je sjajan, a ja sam oduševljena! Neizmerno mi je drago što sam učestvovala u ovom projektu i rado ću to učiniti ponovo", rekla je mlada pevačica.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.