Zagrebačko finale u Beogradu, Cibona ili Cedevita

Izvor: RTS, 27.Apr.2014, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagrebačko finale u Beogradu, Cibona ili Cedevita

U finalu završnog turnira ABA lige koje niko nije očekivao, večeras se od 20 časova u Beogradskoj Areni sastaju zagrebački timovi – Cibona i Cedevita. Obe ekipe ostvarile su primarni cilj i plasirale se u Evroligu ali je finale uvek bitno.

Zagrebačko finale u Beogradu. O šampionu regionalnog košarkaškog takmičenja odlučivaće hrvatski timovi, Cibona i Cedevita. Meč u beogradskoj Areni počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u 20 sati.

Nakon što su u veoma uzbudljivim polufinalnim duelima protiv beogradskih večitih rivala ostvarili velike pobede i plasirali se u evropsku elitu, košarkaši Cedevite i Cibone igraće večeras za šampionski prsten.

Beogradska publika, koje verovatno neće biti puno u Areni, imaće priliku da posmatra dva sjajna mlada igrača sa NBA potencijalom - Darija Šarića iz Cibone i Jusufa Nurkića iz Cedevite.

"Cibosi" su imali jedan dan više za odmor i pripremu meča ali je Cedevita favorit u meču, pre svega zbog duže klupe.

Ipak, kao što smo videli u četvrtak i petak, pravila nema kada se igra na jednu utakmicu, tako da je i u finalu sve moguće.

Oba trenera, Jasmin Repeša i Slaven Rimac, smatraju da je predstojeće finale ABA lige veliki uspeh hrvatske košarke, i najavili napad na trofej i prstenje.

Dešavanja iz Arene, u kojoj će biti reporter RTS, možete pratiti na našem sajtu.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zagrebačko finale u Beogradu, Cibona u prednosti

Izvor: RTS, 27.Apr.2014

U finalu završnog turnira ABA lige koje niko nije očekivao, u Beogradskoj Areni igraju zagrebački timovi – Cibona i Cedevita. Plavo-beli u prednosti na poluvremenu. Obe ekipe ostvarile su primarni cilj i plasirale se u Evroligu ali je finale uvek bitno...20.50 - "Cibosi" ne ispuštaju prednost protiv...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.