Uživo: Srbija - Hrvatska 4:5 (20:15h)

Izvor: Blic, 27.Jan.2012, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Srbija - Hrvatska 4:5 (20:15h)

Rukometna reprezentacija Srbije od 20 časova i 15 minuta igra u Beogradskoj areni sa Hrvatskom polufinalni meč Evropskog prvenstva, a zbivanja sa tog susreta, i svega što ovaj meč prati, možete iz minuta u minut pratiti uz blog uživo na Blicsport.rs.

20:28 - Staniću ne ide, Lacković opet precizan

Za deset odigranih minuta samo je hrvatski golman Alilović imao odbranu it o jednu. Stanić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opet nemoćan pred Lackovićem koji sa devet metara donosi izjednačenje Hrvatskoj 6:6.

20:26 - Nikčević za vođstvo!

Utrčao je Nikčević na "crtu" i iznenadio rivala, gol za vođstvo Srbije - 6:5!

20:25 - Ilić uzvraća trećim golom

Momir Ilić postiće svoj treći gol za "orlove" u ovom meču, donosi izjednačenje, a potom Duvnjak pogađa prečku Stanićevog gola. 5:5, Srbija u napadu!

20:24 - Lackovićeva majstorija sa distance

Nemoćan je Darko Stanić, i dalje je bez odbrane - Lackovićev projektil je poslao "žabicu" pred naš gol, a ona je odsela u mreži - 5:4 za Hrvatsku

20:23 - Ponovo igrač manje, i opet dajemo gol!

Novi sedmerac za naše, posle faula nad brzonogim Ivanom Nikčevićem na desnoj strani, što Momir Ilić koristi da iz sedmerca donese 4:4!

20:22 - Ilić se iskupio dobrom odbranom

Posle nerealizovanog šuta, Momir Ilić se iskupio u odbrani, nateravši rivala da načini prekršaj tokom ofanzivne akcije.

20:21 - Alilović brani, Manojlović isključen

Probao je Ilić da sa distance izjednači, ali je Mirko Alilović zaustavio njegov udarac. Hrvati su odmah krenuli u napad a prekršaj Manojlovića bio je dovoljan da ga sudije isključe. Gosti ponovo imaju igrača više na dva minuta. A Šesti je u toku.

20:20 - Novi sedmerac za Hrvatsku

Duvnjak, srednji bek hrvatske reprezentacije, lako probija našu odbranu - ali biva oboren. Čupić ponovo siguran sa sedam metara i Hrvatska vodi sa 4:3 na isteku petog minuta.

20:18 - Tri gola za minut i po!

Taman je gol Manojlovića oduševio naše navijače u Areni, jer je to bio drugi pogodak sa igračem manje, no brza akcija hrvatske reprezentcije i realizacija Vorija donela im je novu prednost - 3:2. "Orlovi" su kompletni, a Nikčević odmah po levoj strani probija defanzivu rivala i donosi izjednačenje!

20:18 - Levoruki Marko Kopljar za 2:1

Levoruki bombarder hrvatske reprezentacije Marko Kopljar prolazi kroz našu razređenu i brojčano slabiju odbranu i lako daje gol za 2:1.

20:17 - Sedmerac i za nas, Ilić za 1:1!

Uzvraćaju "orlovi" na isti način, Momir Ilić koristi sedmerac za prvi gol Srbije u ovom polufinalu - 1:1!

20:16 - Isključenje i sedmerac za Hrvatsku

Odmah je isključen naš rukometaš, Beljanski, i to jer je iz prostora od šest metara zaustavio Lackovića. Čupić šutira... Stanić uspeva da dodirne loptu, ali ona ipak odseda u mreži - 0:1.

Gledaoc Petak, 27. 01. 2012. 20:15

Neregistrovan Korisnik

Kao građanin Srbije, želim da se zahvalim svim "navijačima" koji su večeras zviždali na himnu Hrvatske. Veoma lep gest od vas. Umesto da pokažete da znate biti kulturni, vi se ponašate nezrelo. Svaka čast. I onda posle pričate kako nas niko "ne voli" .

20:14 - Krećemo!

Meč je počeo! Hrvati su prvi u napadu.

terminatorka

Petak, 27. 01. 2012. 20:12

Iako u zivotu nisam pratila #rukomet zelim svu srecu nasim momcima veceras! #Srbija

Povezane vesti: Arena se sprema za hrvatske navijače, odvojen prostor od 2.000 mesta Zagrevanje: Put Srbije i Hrvatske do polufinala /video/ Hrvatski mediji: Stiže 300 "Bed blu bojsa", "Torcida" ne dolazi Anketa: Ko će i kojim rezultatom pobediti u meču Srbija - Hrvatska? Balić: Ovo je možda najveća utakmica protiv Srbije u svim sportovima
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.