Ulaznice za Cranberries u prodaji po 2.500 dinara

Izvor: Blic, 22.Maj.2012, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za Cranberries u prodaji po 2.500 dinara

Od danas su u prodaji ulaznice za beogradski koncert čuvenog irskog brenda Cranberries po promotivnim cenama koje će važiti do 15. septembra. Najjeftinija karta košta 2.500 dinara.

Irski pop rok bend Cranberries se vratio na svetsku muzičku scenu velikom turnejom u okviru koje će po prvu put nastupiti i u Beogradu, 4. decembra u Beogradskoj areni. Ulaznice po promotivnim cenama od 2.500, 2.900 i 3.500 dinara su u prodaji od danas. Biće dostupne do 15. septembra i mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se kupiti na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Card service prodajna mesta, Eventim prodajna mesta, „Ušće” Shopping centar.

Posle šestogodišnje pauze, bend The Cranberries se vraća na muzičku scenu objavljivanjem šestog albuma "Roses” u februaru ove godine.

- Kao kad obujete nove, udobne kućne papuče i kroz glavu vam prođe "volim ove papučice”. Jednostavan stari, udobni osećaj i rasterećenje – izjavila je pevačica Dolores O’Riordan kroz smeh povodom ponovnog okupljanja.

- Svaki put kada se nađemo, osećamo se kao tinejdžeri. Jedino što nas podseća da smo stariji su sede kose, ali kada izađemo na scenu izgleda kao da nikada nismo ostarili- zaključuje ona.

Cranberries je do sada prodao preko 15 miliona primeraka samo u Americi. Četiri albuma našli su se među top 20 na Billbordovoj listi najboljih 200 albuma svih vremena.

Povezane vesti: Željko Samardžić: Koncert posvećujem majci
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.