U „Arenu“ na rekreaciju

Izvor: Blic, 13.Nov.2010, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U „Arenu“ na rekreaciju

Fitnes centar Beogradske arene u kojem su do sada mogle da vežbaju jedino domaće i inostrane poznate lićnosti od ponedeljka će zvanično biti otvoren i za sve zainteresovane sugrađane. Trenažni centar nalazi se na zapadnoj strani kompleksa najveće hale u gradu, a u samoj sali veličine 160 kvadratnih metara posetiocima će biti na raspolaganju ukupno 40 najsavremenijih sprava za vežbanje.

Svi zainteresovani u zavisnosti od potreba moćiće da biraju između devet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << različitih programa treniranja, a povodom otvaranja Fitnes centar će do 31. januara 2011. korisnicima pokloniti po tri besplatna termina za individualne i poluindividualne treninge.

- Prilikom dolaska u centar svaki posetilac će imati priliku da besplatno prođe testiranje na osnovu kojeg će se tačno znati u kakvom se stanju organizam nalazi i kakvu vrstu vežbi je potrebno sprovesti da bi se postigao željeni izgled. Ukoliko želi svaki korisnik može da ima instruktora na svakom treningu koji će mu odrediti program rada i način ishrane i tokom svakog termina u sali biti stalno uz njega - priča Danijela Rakić iz Beogradske arene.

Osim vežbi u teretani posetioci će moći da koriste i usluge masaže, a u zavisnosti od vrste programa i broja termina članarina će iznositi od 1.200 do 19.000 dinara. Pravo na popust imaće studenti uz indeks, porodica sa više od dva člana, preduzeća i sportski klubovi i organizacije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.