Trka u venčanicama

Izvor: Press, 27.Maj.2010, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trka u venčanicama

Beograd će 6. juna biti domaćin prve „Trke u venčanicama", jedine u svetu, a pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Beograda i brojnih medijskih kuća.
„Trka u venčanicama" biće uvertira za Prvi beogradski sajam venčanja koji će biti održan 12. i 13. juna u „Beogradskoj areni". U trci će učestvovati isključivo pripadnice lepšeg pola, a za najbrže >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i najlepše takmičarke sponzori su pripremili vredne novčane nagrade. Haljine za trku su besplatne, ali po želji, devojke mogu da se takmiče i u svojim venčanicama ili belim haljinama.
Sve zainteresovane devojke koje žele da učestvuju u „Trci u venčanicama" mogu da se prijave na sajt magazina „Venčanje" - www.magazinvencanje.rs. Broj učesnica u trci je ograničen, a sve prijavljene kandidatkinje dobiće putem mejla potvrdu da li mogu da učestvuju u trci.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.