Tea Tairović SPREMNA DA DOMINIRA - posle gostovanja kod Prijovićke otkrila svoje planove za beogradsku Arenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 00:04

Tea Tairović SPREMNA DA DOMINIRA - posle gostovanja kod Prijovićke otkrila svoje planove za beogradsku Arenu

Jednom informacijom obradovala sve svoje obožavaoce.

Pevačica Aleksandra Prijović izazvala je pravu pomamu u susednoj Hrvatskoj svojim koncertima.

Među gostima Prijinih mnogobrojnih koncerata bila je i njena dobra prijateljica Tea Tairović, koja je kod Ognjena Amidžića otkrila kakve utiske nosi iz Zagreba.

- Bilo je prelepo, puna sam utisaka iz Zagreba. Fantastičan koncert, kad sam sišla s bine i ja sam se lepo provela. Pozdrav za Priju - rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tea i zatim otkrila svoje velike planove.

- Moji planovi za sledeću godine jesu Zagreb, tako da ne bih da pričam pre mnogo, ali biće sledeće godine. U subotu je Sarajevo, sledeće subote Skoplje. Arenu sam najavila za 2024. godinu, ali ne za februar - poručila je Tea.

Podsetimo, Tea je svoju publiku obradovala ove godine velikim koncertom na beogradskom stadionu Tašmajdan, za koji se tražila karta više.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.