Izvor: Svet, 08.Apr.2011, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tapovci večeras u Nišu

Grupa "Tap 011" nije se okupila samo zbog koncerta u "Beogradskoj areni". Oni će već danas nastupiti u niškoj diskoteci "Studio". Iako su mnogi očekivali da će imati priliku da ih čuju samo u prestonici, članovi benda odlučili su da obiđu još neke gradove. Kako im je dobro krenulo, možda nastave sa zajedničkim radom. Goca, Ivana, Milan, Đole i Pera okupili su se nakon 13 godine pauze i bez problema napunili su najveću halu u našoj zemlji.
 

Pogledaj vesti o: Tap 011 u Areni

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAP 011 VEČERAS U NIŠU

Izvor: Kurir, 08.Apr.2011

Grupa Tap 011 nije se okupila samo zbog koncerta u Beogradskoj areni. Oni će već danas nastupiti u niškoj diskoteci „Studio“. Iako su mnogi očekivali da će imati priliku da ih čuju samo u prestonici, članovi benda odlučili su da obiđu još neke gradove. Kako im je dobro krenulo, možda nastave...

Nastavak na Kurir...

Tapovci večeras u Nišu

Izvor: medio.rs, 08.Apr.2011

Grupa "Tap 011" nije se okupila samo zbog koncerta u "Beogradskoj areni". Oni će već danas nastupiti u niškoj diskoteci „Studio.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.