Srećan sam, dobro mi je ovde u Srbiji

Izvor: Dzungla.org, 04.Nov.2011, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećan sam, dobro mi je ovde u Srbiji

Dino Merlin došao je u Beograd posle 20 godina! Iako je izjavljivao da u Srbiju neće kročiti, poznati pevač je posle dve decenije zaboravio svoje izjave mržnje prema Srbima i s osmehom zakoračio na srpsko tlo.
Merhaba: Dino Merlin zakoračio na srpsko tlo

Bosanski kantautor, koji će u Beogradskoj areni održati koncerte 25, 26. >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i 27. novembra, doputovao je u srpsku prestonicu zbog gostovanja u šouu Ivana Ivanovića, za koji mu je, kako se spekuliše, plaćeno 50.000 evra. Dino je automobilom iz Sarajeva došao oko 19 časova u zgradu TV Prve, iako je bilo najavljeno da će stići u 17 sati. U autu je bio sa menadžerima, bez obezbeđenja i policijske pratnje, čime je dokazao da se ne boji za svoj život u Srbiji. Ipak, kada je ušao u zgradu TV Prve, jedna policijska kola su se parkirala i bila tu sve vreme njegovog boravka u emisiji kod Ivana Ivanovića.
Iako su organizatori Dinovog dolaska novinare udaljili od popularnog pevača nekih 50 metara, on se okrenuo, mahnuo i poručio sledeće:
- Srećan sam, dobro mi je ovde u Srbiji, drago mi je što sam stigao, vidimo se na koncertu!
(Izvor: Press)
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.