Srbija bolja od Francuske, u polufinalu sa Crnom Gorom

Izvor: Politika, 13.Dec.2012, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bolja od Francuske, u polufinalu sa Crnom Gorom

BEOGRAD – Rukometašice Srbije prvi put u istoriji plasirale su se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto su večeras u poslednjem kolu E grupe u Beogradskoj areni savadale Francusku sa 18:17 (10:6).

Izabranice Saše Boškovića će se u subotu u polufinalu sastati sa selekcijom Crne Gore.

Najefikasnija u selekciji Srbije bila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Sanja Rajović sa pet golova (šut iz igre 5/5), dok je jedan manje kod Francuskinja postigla Marijama Signate.

Fantastičnu partiju pružila je golman Srbije Katarina Tomašević koja je u samoj završnici „skinula” nekoliko zicera.

U drugom polufinalnom duelu igraće reprezentacije Norveške i Mađarske.

Tanjug

objavljeno: 13.12.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašice Srbije u polufinalu EP

Izvor: Studio B, 13.Dec.2012

Rukometašice Srbije prvi put u istoriji plasirale su se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto su u poslednjem kolu E grupe u Beogradskoj areni savadale Francusku sa 18:17 (10:6). ..Izabranice Saše Boškovića će se u subotu u polufinalu sastati sa selekcijom Crne Gore. ..Utakmica je odigrana u...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.