Spektakl za prijatelje: Saša Matić raspametio publiku i u Sava Centru! FOTO

Izvor: Svet plus, 10.Mar.2016, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl za prijatelje: Saša Matić raspametio publiku i u Sava Centru! FOTO

Nakon što je u prepunoj beogradskoj Areni održao spektakularan koncert u tri čina, Saša Matić soinoć je ponovo beopgradskoj publici u Sava Centru priredio noć za pamćenje.

Sava Centar bio je premali da primi sve one koje su želeli da uživaju u pesmama Saše Matića, a raspoložena publika koja nije imala prilike da prisustvuje spektaklu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << beogradskoj Areni, sa nestrpljenjem je iščekivala pevačev izlazak na scenu. Koncert koji se simobilično nosio naziv "za prijatelje" započeo je numerom "Anđeo čuvar" i izazvao gromoglasan aplauz i ovacije, a potom su nastavili da se nižu hitovi poput  "Nađi novu ljubav", "Kad ljubav zakasni", "Maskara", pa sve do današnjih hitova "Zabranjena ljubav", "Sto svirača i mnogih drugih".

U jednom trenutku pevaču se na bini pridružio i njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Aco Pejović sa kojim je otpevao jednu od svojih numera. Veoma raspoložena publika zajedno sa Sašom Matićem pevala je od prve do poslednje pesme, a da je i ovaj koncert bio za pamćenje, govori pregršt pozitivnih komentara koje danas pevačevi obožavaoci ostavljaju putem društvenih mreža.

#SavaCentar #Koncert #ZaPrijatelje #SasaMatic #KamaradProdukcija

A photo posted by Sasa Matic (@sasamatic_official) on Mar 9, 2016 at 1:45pm PST

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.