Izvor: CrveniTepih.com, 03.Nov.2010, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonja Vuksanović želi dete sa Acom

Sonja Vuksanović, supruga folk pevača Ace Lukasa, koji će večeras i sutra veče održati solističke koncerte u „Beogradskoj areni', kaže za Press da će svim srcem bodriti supruga iz lože i poručuje da nijednog trenutka nije sumnjala u njegov uspeh. - Večeras ću sa decom biti u „Areni' i bodriću svog supruga! Znam da će [...]

Nastavak na CrveniTepih.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sonja Vuksanović: Jedva čekam da Aci rodim dete!

Izvor: Svet plus, 03.Nov.2010

Supruga folk pevača Ace Lukasa, koji će večeras i sutra uveče održati koncerte u beogradskoj Areni, Sonja Vuksanović je kazala da će večeras i sutra uveče biti njegova najveća podrška iz VIP lože i da nije ni jednog jedinog trenutka posumnjala u svog supruga.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrveniTepih.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrveniTepih.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.