Sleš 31. jula u Beogradskoj areni

Izvor: S media, 17.Maj.2011, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sleš 31. jula u Beogradskoj areni

Čuveni gitarista Sol Hadson, Sleš, održaće koncert 31. jula u Beogradskoj areni.

Sleš se smatra jednim od najboljih i najtraženijih gitarista u poslednje tri decenije.

Kao glavni gitarista grupe "Gans en Rouzis" (Guns N’ Roses), Sleš je učvrstio svoju reputaciju, da bi po napuštanju benda tokom devedesetih godina, sarađivao na albumima mnogih izvođača, a bio je i deo grupe "Velvet Revolver".

Sleš je sa pevačem Ekslom Rouzom, gitaristom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Izijem Stradlinom, basistom Dafom MekKaganom i bubnjarem Stivenom Adlerom, 1985. oformio grupu "Gans en Rouzis".

Njihov debi album "Appetite for Destruction" više puta je prešao platinske tiraže i od GNR napravio jedan od najdinamičnijih hard rok sastava osamdesetih, a Slešovi nasilni rifovi i prodorne solo deonice brzo su postali zaštitni znak benda.

Njegov nezaboravni solo u pesmi "November Rain" i dalje drži rekord u dužini.

Magazin "Time" ga je 2009. svrstao na drugo mesto među 10 najboljih električnih gitarista svih vremena.

Šakira u Areni pred deset hiljada ljudi (FOTO)

Sleš na leto u "Areni"!

"Bela Senzacija" 21. maja u "Areni"

Prvi solo album izdao je prošle godine i predstaviće ga na svetskoj turneji, u okviru koje prvi put dolazi u Beograd.

Na albumu se pojavljuju poznati pevači, kao što su Fergi , Kris Kornel, Ozi Ozborn , Igi Pop i drugi.

U Beogradskoj areni Sleš će izvesti hitove grupa "Gans en Rouzis" i "Velvet Revolver", kao i pesme sa novog albuma, a kao pevač sa njim na turneju ide Majls Kenedi, frontmen benda "Elter Bridž" .

Ulaznice se prodaju po cenama od 2.700, 3.000, 3.500 dinara, a prvih 100 kupaca na poklon dobijaju i knjigu "Sleš" Entonija Boza koju je na srpskom jeziku objavila Izdavačka kuća "Laguna", prenosi Tanjug.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.