Sergej Ćetković: Lola je centar mog sveta

Izvor: S media, 16.Okt.2010, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković: Lola je centar mog sveta

Pop zvezda Sergej Ćetković priča o usvojenoj ćerki Loli koja ga inspiriše na najlepši način, supruzi Kristini bez koje njegov život ne bi imao smisla, ali i porodičnoj svakodnevici iz koje crpe energiju.

Pop zvezda Sergej Ćetković(34) vratio se prošle nedelje iz Velsa gde je ekranizovao dve numere sa poslednjeg albuma Dva minuta. U jeku priprema za obeležavanje desetogodišnjice rada na estradnoj sceni - velikim koncertom 10. decembra u Beogradskoj areni, Sergej je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sve svoje slobodno vreme posvećuje ćerkici Loli, sedmomesečnoj bebi koju je pre nekoliko meseci usvojio iz Doma za nezbrinutu decu Mladost u Bijeloj. Posle dvanaest godina harmonične bračne zajednice, njegov i dom njegove životne saputnice Kristine (33) ispunila je najlepša pesma - smeh i plač malene devojčice o kojoj Sergej ekskluzivno govori u intervjuu za Story.

Story: Kako izgledaju vaši prvi dani sa ćerkicom Lolom?

- Uživam u ulozi roditelja i svakom minutu provedenom sa svojom ćerkicom. Lola je postal centar našeg sveta i nepresušni izvor pozitivne energije.

Story: Sav prihod od prodaje novog albuma dali ste domu iz kog ste je usvojili. Šta vas je najviše motivisalo na ovaj humani gest?

- Reč je o mom obećanju datom još pre dve godine. Tada sam obećao da ću napraviti veliki solistički koncert u Herceg Novom samo za njih, ali nisam uspeo da organizujem sve na vreme. Prvi tiraž novog CD-a 2 minuta odvojen je samo za mališane iz doma Mladost u Bijeloj.

Story: Šta je ključ vašeg uspešnog i skladnog braka?

- To što sam pronašao svoju srodnu dušu, ženu bez koje ne mogu da zamislim svoj život, svoju najveću podršku i najboljeg prijatelja. Ne sputavamo jedno drugo ni u čemu i trudimo se da ne štedimo ni ljubav ni emocije kada je reč o našem braku.

Story: Nedavno ste se definitivno preselili u Beograd. Prija li vam život na novoj adresi ili još dom u rodnoj Podgorici smatrate onim pravim?

- Živim u Beogradu već šest godina i za to vreme uspeo sam da organizujem svoj život, upoznam mnogo ljudi i steknem brojne prijatelje. Trudim se da gostoprimstvo i podršku koju uživam posljednjih godina u Beogradu vratim na svaki način, kroz svoj privatni i javni život. Podgorica će biti i ostati moj rodni grad, ali moj dom biće uvek tu gde je moja porodica.

Story: Kako ste se proveli u Velsu gde snimili dva spota?

- Nakon snimanja spota za pesmu Dva minuta i moje prve saradnje sa direktorom fotografije Zoranom Veljkovićem, odlučio sam da i spotove za pesme Da l’me oči varaju i Ljuska oraha ekranizujem baš u velškim gradovima Sent Dejvids i Haversfordvest. Naime, slike lokacija na kojima smo snimali spotove dobio sam pre nekoliko meseci i mnogo su mi se dopale, pa otuda i ideja, a i želja da se ponovo oprobam i kao režiser i kao glavni glumac.

Story: Jeste li euforični zbog toga što ćete desetogodišnjicu svoga rada obeležiti 10. decembra velikim koncertom u Beogradskoj areni?

- Posle deset godina rada na muzičkoj sceni mogu da priznam da i posle toliko odrađenih koncerata i bogatog iskustva i dalje imam tremu kao i prvog dana. Sećajući se velikih koncerata u Sava centru 2008. godine moram da kažem da sam se mnogo uželeo svoje publike i da jedva čekam da turneja 2 minuta lagano krene. Sada smo već u velikim pripremama i želim da se kao i do sada dobro potrudim i svojoj publici poklonim još jedno lepo veče.

Story: U Londonu ste snimali spot za pesmu Dva minuta. Zbog čega Veliku Britaniju smatrate najpogodnijom tlom za snimanje video materijala?

- Generalno volim da se u mom radu, muzici i spotovima dešava nešto drugačije i trudim se da se iz godine u godinu menjam, što je moja publika već primetila pri objavljivanju CD-a 2 minuta. London kao i mnogi evropski gradovi ima toliko dobrih lokacija i čim uključite kamere već uspete da dobijete nešto drugačije i prenesete deo magije koju nosi svaki veliki grad.

Story: Radujete li se susretu sa publikom u velikom koncertnom prostoru, nakon što ste godinama uveseljavali Beograđane u intimnijim salama?

- Iako sam za Sava centar emotivno vezan, i pored intime i udobnosti koju nosi, postoje ograničenja u tehničkom smislu od kojih zavisi nivo produkcije i kvalitet koncerta. Takođe moram da priznam da su mi koncerti koje sam gledao u Beogradskoj areni i atmosfera na njima pokazali da nije bitan prostor već samo publika i naša zajednička energija. Intima može da se desi bilo gde i u bilo kom prostoru. I ovaj put uz podršku kompanije 13. jul - Plantaže trudićemo se da publici priredimo pravi muzički spektakl, koji će se sledeće godine naći i na DVD-u. Izvor: Story.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.