Sensation White: U Beogradu 12. maja!

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jan.2012, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sensation White: U Beogradu 12. maja!

Nakon prve Sensation White žurke u Beogradu, organizatori su veoma zadovoljni rezultatima i utiscima. Poručuju publici u Srbiji: Vidimo se u Beogradskoj areni 12. maja!

Velika žurka - Sensation White vraća se u Beograd 12. maja, ovoga puta sa potpuno novim konceptom pod nazivom Innerspace. Ovo je drugi put da je Beograd domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena. Prvi Sensation White u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Beogradskoj areni bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz preko 42 zemlje. Kao i prošle godine, Sensation će biti održan u Beogradskoj areni, u produkciji ID&T iz Holandije i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.Ekskluzivna pretprodaja ulaznica počinje u subotu 28. januara od 15 časova i trajaće do 5. februara na svim Card Service prodajnim mestima u Srbiji i regionu, kao i na sajtu www.tickets.rs. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 6000 dinara, odnosno 59,50 evra. Regularna prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 6. februara, od 10 časova pre podne na sajtu sensation.comSve informacije o Sensation White spektaklu u Beogradu mogu se naći na adresama: www.sensation.com, www.ig-see.com, www.facebook.com/sensation.serbia, www.youtube.com/SensationBelgrade, http://twitter.com/SensationSerbia. Sensation Innerspace bazira se na konceptu duhovnosti, koja se može naći na podijumu za igru: bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovde. U produkcijskom smislu Innerspace je avanturističko putovanje kroz sedam nivoa neverovatnih iskustava u kojima posetioce vezuje kolektivna svest o sopstvenoj unutrašnjoj lepoti.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sensation još jednom u Beogradu – 12. maja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Jan.2012

Sensation se vraća u Beograd 12. maja, ovoga puta sa potpuno novim konceptom pod nazivom 'Innerspace'. Ovo je drugi put da je Beograd domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena. Prvi Sensation u Beogradskoj areni bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz više od 42 zemlje. Kao i prošle godine, Sensation...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.