Santana u Beogradu svira sa ženom

Izvor: Blic, 21.Jun.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Santana u Beogradu svira sa ženom

Karlos Santana koji će 6. jula nastupati u Areni u okviru turneje “Guitar Heaven 2011” najavio je da će svirati najmanje dva i po sata za beogradsku publiku, a najavioje da će nekoliko numera izvesti sa svojom suprugom, koja inače svira bubnjeve.

Santana će u Beograd doći sa suprugom Sindi Blekmen, bubnjarkom, koju je zaprosio prošle godine na koncertu u Čikagu. Sindi će se Karlosu pridružiti na sceni Arene i odsvirati nekoliko numera. Sviraće najmanje dva i po sata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a pre njega nastupa rege legenda Džimi Klif.

Na koncertu u Beogradskoj areni majstor na gitari izvešće pesme sa poslednjeg albuma "Guitar Heaven: The Greatest Guitar Classics of All Time­” sa kojima je, pored Stonsa, zaradio atribut da je jedini izvođač čiji se album obavezno nađe u top deset najprodavanijih i najslušanijih u svakoj deceniji, od 1960. godine do danas.

Na set listi naći će se i hitovi While my guitar gently weeps, Riders on the Storm, Smoke on the water i pridružiće im svoje pesme: Black magic Woman, Maria, Maria, Sunshine of your love i Smooth.

Povezane vesti: Santana najavio da će svirati dva i po sata Ekskluzivno: Santana 6. jula u "Areni"
Pogledaj vesti o: Santana u Areni

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.