Sačekuša za dilera

Izvor: Glas javnosti, 07.Mar.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sačekuša za dilera

BEOGRAD - U obračunu crnogorske narkomafije koji se odigrao prekjuče oko 23 časa na parkingu ispred Beogradske arene ranjen je Marko LJubiša (39), diler sa Cetinja, a greškom je ranjena Snežana Manojlović (25) iz Beograda.

Grupa naoružanih mafijaša čekala je završetak utakmice Partizan - Panatinaikos, na kojoj je bio Marko, kako bi ga likvidirala nedaleko od ulaza u Arenu.

Snimljeni napadači >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

Marko je u trenutku napada prilazio svom automobilu koji je bio parkiran u Ulici proleterske solidarnosti kod broja 17 kada su zapucali na njega. Prilikom napada ranjen je u vrat, dok je Snežana, pokušavajući da pobegne, dobila metak u leđa.

Ubrzo potom napadači su se razbežali, a taksista koji je bio parkiran u blizini hteo je da preveze povređene u Urgentni centar. Međutim, na pola puta, taksi vozilo zaustavila je policija, koja je Marka i Snežanu maricom prevezla do bolnice.

METAK U LEĐA

Drago Jovanović, portparol beogradskog Urgentnog centra, izjavio je da je Snežana, koja je dobila metak u leđa, četiri sata posle prijema operisana i zatim prebačena na odelenje hirurgije, gde se uspešno oporavlja. Povređeni LJubiša nalazi se na intenzivnoj nezi i njegovo stanje je stabilno.

Alo, stoko nac-crnogorska(malo c), natrag kod mila(malo m) pa se ubijajte i to svi redom. Nemojte ovde zaboga, pored tolikog naroda. Nije ovo Cetinje

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sačekuša za dilera!

Izvor: Kurir, 07.Mar.2009

BEOGRAD - U obračunu crnogorske narkomafije koji se odigrao prekjuče oko 23 časa na parkingu ispred beogradske Arene ranjen je Marko Ljubiša (39), diler sa Cetinja, a greškom je upucana Snežana Manojlović (25) iz Beograda koja se slučajno našla u žiži pucnjave. Grupa naoružanih mafijaša...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.