SERGEJ: Večeras neću kriti suze

Izvor: Press, 09.Dec.2010, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERGEJ: Večeras neću kriti suze

Pop pevač Sergej Ćetković, posle tradicionalnih koncerata koje je organizovao prethodnih godina u Sava centru, održaće večeras spektakularni nastup u „Beogradskoj areni". U razgovoru za Press popularni pevač otkriva da će, ukoliko ga emocije ponesu, zaplakati na sceni i najavljuje da će prikupljeni novac od prodaje albuma i majica sa njegovim likom ići u humanitarne svrhe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << - Spreman sam da sa svojom publikom podelim nekoliko časova kvalitetne muzike, a od samog početka potrudiću se da svakom posetiocu budem što bliže, kako bi osetili toplinu i iskrenu emociju koju će osetiti u svakoj otpevanoj pesmi. S obzirom na to što na mojim koncertima publika ne krije suze za vreme balade, ukoliko me emocija ponese neću ih ni ja skrivati pred njima - kaže Sergej.Pevač koji je poznat po hitovima „Postojim i ja" i „Pogledi u tami" večeras će spojiti lepo sa korisnim pa će sva sredstva od prodaje novog CD-a, i majica sa njegovim likom otići za izgradnju bolnice za decu obolelu od raka.
- U današnje vreme uvek se pokušava da se, na bilo koji način, dobije neki bombastičan naslov. Ne dozvoljavam da se iko koristi mojim imenom i prezimenom zarad svojih ciljeva. Muzika ne poznaje granice, a koncert u „Areni" je jedinstvena prilika da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a to su bolesna deca - naveo je Ćetković.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.