Izvor: Scandal.rs, 24.Mar.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! Interview Dara Bubamara: O KARLEUŠI, SEKI, SLOBI, LUNI, ARENI…

Dara Bubamara najavila je koncert u beogradskoj Štark Areni za 21. april, a onda je nestala! Mnogi su počeli da šuškaju da je otkazala jer se plaši konkurencije, ali ipak nije tako. Samo za SCANDAL! Dara otkriva sve detalje! – Zatišje pred buru! Ja sam pametna žena! Pustila sam malo političare da se promovišu. Kad The post SCANDAL! Interview Dara Bubamara: O KARLEUŠI, SEKI, SLOBI, LUNI, ARENI… appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Muž Saške Karan ekskluzivno za novi SCANDAL! Shvatio sam da je Saška zaljubljena u Marka Miljkovića!

Izvor: Scandal.rs, 25.Mar.2018, 20:09

Aleksandar Gazivoda, muž Saške Karan, kaže da nikad nije svoju ženu video toliko uznemirenu kao što je uznemirena ovih dana! Kako i sam muž kontroverzne pevačice za novi broj tabloida SCANDAL! kaže, a o tome šuškaju i zadrugari, Saška se opasno zagrejala za Marka Miljkovića. – Znate...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.