SANTANA U ARENI 6. JULA!

Izvor: Kurir, 29.Jun.2011, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANTANA U ARENI 6. JULA!

Legendarni gitarista! Karlos Santana sviraće u Beogradu 6. jula! Čuveni gitarista, koji je popularnost stekao još na Vudstoku 1969. godine, nastupiće u Beogradskoj areni. Osim starih hitova poput „Soul Sacrifice” i „Maria, Maria”, slavni muzičar izvešće i pesme s novog albuma.

Legendarni gitarista!

Karlos Santana sviraće u Beogradu 6. jula! Čuveni gitarista, koji je popularnost stekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << još na Vudstoku 1969. godine, nastupiće u Beogradskoj areni. Osim starih hitova poput „Soul Sacrifice” i „Maria, Maria”, slavni muzičar izvešće i pesme s novog albuma.

- Imam divne učitelje i divne učenike. Nadamo se da ćemo dopreti do mnogih srca sa albumom „Guitar Heaven”... Kao što je neko rekao, naš cilj je da nateramo ljude da plaču od sreće! - izjavio je muzičar koji je, po izboru časopisa Rolingstoun, 15. na listi najvećih gitarista na svetu.

(D. I.)
Pogledaj vesti o: Santana u Areni

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.