Rođendanska žurka Kul end Geng 17. decembra u Areni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2010, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođendanska žurka Kul end Geng 17. decembra u Areni

BEOGRAD -

Američka soul, fank i disko grupa "Kool & Gang", u okviru "BP partija", održaće 17. decembra koncert u Beogradskoj areni kojim će proslaviti 40 godina karijere, najavili su danas organizatori.

Pored njih, u Areni će iste večeri nastupiti i poznati Di-džej Dejvid Morales, a među pripadnicama lepšeg pola biće održan i izbor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za najduže noge "Long legs competition".

Frontmen grupe "Kool & gang" Robert Bel rekao je da je ta grupa prethodno planirala da proslavi 40. rođendan na Medison skveru u Njujorku, ali da je ipak odlučila da to bude u Beogradu.

"Budući da smo bili ovde već tri puta, a da smo se 2006. godine, kada smo bili zadnji put, odlično proveli, nije nam bilo teško da se odlučimo da ovde napravimo rođendansku žurku", objasnio je Bel i obećao koncert pun uzbuđenja i plesa.

Jedan od organizatora, muzičar Boban Petrović, istakao je da je glavni cilj organizacije "BP partija" pravljenje dobre žurke u Beogradu i pozvao sve da se pridruže rođendanskoj zabavi "jednog od najboljih bendova u svetu".

Tokom 40 godina uspešne svetske karijere, "Kool & gang" prodali su 70 miliona albuma, od kojih je 31 album proglašen zlatnim, a njihovi hitovi obeležili su filmove poput "Groznica subotnje večeri" i "Petparačke priče".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rambo: Obožavam da se vozim tramvajem

Izvor: Blic, 14.Dec.2010

Poznati muzičar Rambo Amadeus provozao se danas promotivnim tramvajem “Beograd” i to trasom “kruga dvojke”. Popularni Svetski Mega Car je tokom vožnje sa novinarima podelio utiske zašto voli da se vozi tramvajem...- Obožavam da se vozim tramvajem jer ima neki romantični pristup čoveku i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.