RU:foamfest 13. avgusta u Rumi

Izvor: B92, 09.Avg.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RU:foamfest 13. avgusta u Rumi

Drugi po redu RU:foamfest održaće se 13. avgusta sa početkom u 21h na sportskim terenima na Bregu u Rumi. Prošle godine ovom događaju je prisustvovalo 2.500 mladih ljudi iz svih krajeva zemlje.

Organizator smatra da će RU:foamfest biti "događaj koji će sigurno obeležiti 2011. godinu kao najveći i do sada neviđeni spektakl na području Srema, pa i šire. Ove godine očekuje se još veća poseta. Ujedno ovaj događaj je i najava najvećeg pena festivala na Balkanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji će se održati 3. septembra u Beogradskoj Areni."

"ECOrganization je organizator RU:FomaFest.2, koja iza sebe ima već veoma uspešnu organizaciju 3 festivala koje je ukupno posetilo preko 10.000 ljudi. Festival se ove godine organizuje uz podršku Kancelarije za mlade Opštine Ruma."

"Na samom prostoru festivala posetioce očekuju, na našim prostorima, do sada neviđeni audio, video i ljudski performansi kao i nekoliko hiljada litara pene koja će prenositi pozitivne vibracije i hladiti uzavrelu atmosferu, za koju su zaduženi: mlada DJ zvezda i producent IGOR GARNIER iz Beograda, koji je nedavno izdao i svoj prvi album pod nazivom Belgrade People, njegove pesme i remiksi se trenutno puštaju širom sveta na radio stanicama i u klubovima; zatim dobro poznati beogradski dj duo Mirko & Meex, electro sastav Osaka Vibe, DJ Bel Fabio I kragujevački dj duo Lazzaro & Jevrem."

Kao specijalni gosti na ovogodišnjem rumskom festivalu pene nastupiće poznati novosadski hip-hop izvođač TATULA uz podršku producenta KC Blaze-a i DJ Sinke, koji će predstaviti nešto potpuno novo na ovim prostorima. U slučaju lošeg vremena festival će se održati u velikoj dvorani Sportskog centra Ruma. Više o ovom događaju možete saznati na sajtu organizacije www.eco.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Foamfest ponovo u Rumi

Izvor: Story, 10.Avg.2011, 13:24

Drugi po redu RU:foamfest održaće se 13. avgusta sa početkom u 21čas na sportskim terenima na Bregu u Rumi

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.