Pogledajte ceo snimak koncerta Dare Bubamare

Izvor: Tracara.com, 14.Feb.2019, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte ceo snimak koncerta Dare Bubamare

Dara Bubamara održala je 21. aprila 2018. godine koncert u beogradskoj Štark Areni, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, a sada je dostupan svima na internetu. Pevačica je dvočasovnim spektaklom pred 15.000 obožavatelja proslavila 25 godina karijere, a na velikoj, specijalno dizajniranoj sceni, konstantno se smenjivalo preko 50 igrača, dok je Dara izvodila svoje najveće hitove. Specijalna gošća na koncertu bila je  >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Jelena Karleuša, koja je Bubamaru podržala nakon višegodišnjeg sukoba, a zbog drame nastale sa Sekom Aleksić, koja je koncert u Areni zakazala za sedam dana pre Dare. “Hvala svim mojim dragim saradnicima i prijateljima na podršci! 21.april 2018… Pamtiču ovaj datum ceo život… zahvaljujuci mojim dragim fanovima i publici koja mi je dala najveću podršku taj dan,” napisala je zvezda ispod video snimka. U nastavku pogledajte ceo snimak koncerta:
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

SPEKTAKL Dare Bubamare u Areni od danas na You tube-u! Pogledajte kako je izgledao koncert! (VIDEO)

Izvor: Svet, 15.Feb.2019, 12:15

Dara Bubamara održala je u aprilu prošle godine spektakularan koncert u beogradskoj Štark Areni o kome se mnogo pričalo.. Na koncertu se desio i šou-biz momenat godine, kada se kao gost pojavila Jelena Karleuša, sa kojom je Dara više od deceniju i po bila u žestokom medijskom sukobu.. . Pogledajte...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.