Pena fest u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2011, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pena fest u Rumi

RUMA -

Drugi po redu penušavi festival "RU Foamfest" održaće se danas na sportskim terenima na Bregu u Rumi.

U Turističkoj organizaciji Rume smatraju da će taj događaj sigurno obeležiti ovu godinu, kao najveći i do sada neviđeni spektakl na području Srema, pa i šire. Prošle godine festu je prisustvovalo 2.500 mladih ljudi iz svih krajeva zemlje, a ove godine očekuje se još veća poseta.

Ujedno ovaj događaj je i najava najvećeg pena festivala na Balkanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji će se održati 3. septembra u Beogradskoj areni.

Organizator "RU Foamfesta" je "ECOorganization", uz podršku lokalne turističke organizacije Kancelarije za mlade opštine Ruma.

Kako organizatori najavljuju, na samom prostoru festivala posetioce očekuju, do sada na našim prostorima neviđeni - audio, video i ljudski performansi kao i nekoliko hiljada litara pene koja će prenositi pozitivne vibracije i hladiti uzavrelu atmosferu.

Za zabavu su mlada DJ zvezda i producent Igor Garnier iz Beograda, koji je nedavno izdao i svoj prvi album, zatim beogradski poznati DJ duo Mirko i Miks, elektro sastav "Osaka Vibe", DJ Bel Fabio i kragujevački DJ duo Lazzaro i Jevrem.

Kao specijalni gosti nastupiće poznati novosadski hip hop izvođač Tatula uz podršku producenta KC Blaze-a i DJ Sinke, koji će predstaviti nešto potpuno novo na ovim prostorima.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.