Izvor: iYupi.com, 03.Okt.2010, 02:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PILOTI SLETELI U ARENU!

Grupa „Piloti“ sinoć je napunila beogradsku Arenu, a oko 15.000 njihovih fanova u glas je otpevalo svaku pesmu koju su izveli. Spektakl su započeli pesmom „Ne reci mi“, a sat vremena pred njihov izlazak na scenu publiku je zabavljala hrvatska grupa „Fit“. Da je sa nestrpljenjem oče-kivao ovaj koncert pokazao je i Vlade Divac koji je sa suprugom Snežanom i ćerkom Petrom došao među prvima.

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Kiki i Piloti napravili spektakl u Areni

Izvor: S media, 03.Okt.2010

Grupa „Piloti“ sinoć je napunila beogradsku Arenu, a oko 15.000 njihovih fanova u glas je otpevalo svaku pesmu koju su izveli. Spektakl su započeli pesmom „Ne reci mi“, a sat vremena pred njihov izlazak na scenu publiku je zabavljala hrvatska grupa „Fit“...Da je sa nestrpljenjem oče-kivao...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.