Opet pretnje pred Merlinov koncert

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2011, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet pretnje pred Merlinov koncert

Srpski narodni pokret Naši pozvao je stanovnike novobeogradskih blokova koji žive u blizini Beogradske Arene da ne parkiraju automobile u tom kraju u dane kada budu održavani koncerti Dina Merlina, jer postoji opasnost da budu oštećeni.

U saopštenju SNP Naši navodi se da bi nezadovoljstvo mladih zbog gostovanja Dine Merlina moglo bi da rezultira >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << novim bespotrebnim nasiljem na ulicama Beograda.

"SNP Naši, kao jedina organizacija koja zvanično vodi kampanju za otkazivanje koncerta, ne želi odgovornost za eventualne incidente koji mogu da se dese. Naši aktivisti pokušaće da u Areni i ispred nje održe politički protest simboličnim paljenjem zastava islamskih paravojnih formacija i ne želimo da snosimo odgovornost za bilo čije povrede, materijalnu štetu, napade na medije ili druge kriminalne akte", navodi se u saopštenju.

Ovo nije prvi put da SNP Naši prete, a beogradski mediji su podsetili na pojedine izjave ovog pevača za vreme rata u BiH.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.