Oboren rekord Arene: Za samo 4 sata prodato 2500 karata za Dina Merlina!

Izvor: Svet, 10.Okt.2011, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oboren rekord Arene: Za samo 4 sata prodato 2500 karata za Dina Merlina!

naslov: 
Oboren rekord Arene: Za samo 4 sata prodato 2500 karata za Dina Merlina!



excerpt: 
Očigledno je da se beogradska publika uželela hitova poznatog kantautora, s obzirom na to da su od jutros ispred Arene veliki redovi obožavalaca...


tekst clanka: 
Za samo četiri sata prodato je 2500 karata za koncert Dina Merlina koji će se održati u Beogradskoj Areni 25. novembra 2011. godine.
Očigledno je da se beogradska publika uželela hitova poznatog kantautora, s obzirom na to da su od jutros ispred Arene veliki redovi obožavalaca Dina Merlina, koji čekaju da kupe kartu za koncert ove velike muziče zvezde. Prodaja karata je počela u 10 časova i oborila rekord Beogradske Arene.
Zbog velikog interesovanja i redova na blagajni Beogradske Arene, otvorena su nova mesta za prodaju karata, tako da se karte mogu kupiti i putem web sajta www.tickets.rs ili na prodajnim mestima Card Service: TC Ušće-info pult, Bilet Centar, knjižare Vulkan i Delfi, Eventim, po cenama: 2200 dinara za fan pit, 2000 dinara za parter i od 1800 - 2500 za tribine.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.