Novi izgled i logo Štark arene

Izvor: Danas, 05.Apr.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi izgled i logo Štark arene

- Najveća beogradska dvorana od ove godine nosi naziv Štark arena, a početak petogodišnje saradnje kompanije Atlantik grupa i Beogradske arene svečano je obeležen danas, nakon što je u oktobru prošle godine Grad Beograd tom brendu dodelio naslovno sponzorstvo. Članak Novi izgled i logo Štark arene se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ferero će i dalje otkupljivati lešnike u Srbiji

Izvor: Danas, 06.Apr.2018, 15:45

Plan kompanije Ferero Roše da do 2025. za svoju proizvodnju čuvene "nutele" uglavnom koristi lešnike iz Italije, kako je to juče prenela italijanska agencija ANSA, neće uticati na proizvođače lešnika u Srbiji niti na saradnju koju oni imaju sa Fererom. Članak Ferero će i dalje otkupljivati...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.