Nova pesma Bijonse pred koncert u Beogradu

Izvor: Politika, 07.Apr.2013, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pesma Bijonse pred koncert u Beogradu

Američka muzička diva Bijonse, koja će 15. aprila otvoriti svetsku turneju koncertom u beogradskoj Kombank areni, predstavila je novu pesmu pod nazivom „Grown Woman”, koja bi trebalo da se nađe na njenom petom studijskom albumu. Iako je deo ove numere premijerno pustila 4. aprila, na dan pete godišnjice braka sa reperom Šonom Karterom, poznatijem kao Džej Zi, a koju je proslavila u Havani, od danas se na svetskim radio-stanicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << vrti ceo singl. Ova numera, kao i zanimljiv video-spot koji je prati, a u kome se Bijonse susreće sa samom sobom, deo je i nove kampanje „Pepsija”, sa kojim pevačica ima milionski ugovor.

Bijonse Nouls Karter je i novo lice brenda „Ejč end em” za letnju kolekciju. Pored toga što je uradila izazovan editorijal za ovu modnu kuću, snimila je i pesmu „Standing on the Sun”za kampanju.

Pevačica je stigla i da, uz pomoć Andrea 3000, obradi čuveni hit pokojne Ejmi Vajnhaus „Back to Black”, za potrebe saundtreka za novi film Baza Lurmana „Veliki Getsbi”. Međutim, novo viđenje pesme „Back to Black” nije naišlo na odobravanje Ejminog oca, Miča koji je izjavio da ga niko nije kontaktirao i tražio dozvolu za obradu, pa stoga predlaže da Bijonse uplati 100.000 funti na račun fondacije koja nosi ime pokojne pevačice.

Objašnjavajući zašto je svetsku turneju nazvala „Šou gospođe Karter”, Bijonse je u obimnom intervjuu za novo izdanje britanskog „Voga” rekla da je to posveta njenom suprugu, sa kojim je prošle godine dobila ćerku, dodavši kako je moderna feministkinja i da je zahvaljujući porodici postala neustrašiva.

Za spektakl u Beogradu, koji će se desiti za nedelju dana, ulaznice su odavno rasprodate, a menadžment slavne pevačice poslao je obiman rajder. Američka zvezda nema velike prohteve, ali je zato tehnički rajder (lista zahteva) veoma zahtevan, što i ne čudi, jer će pevati na dve bine u Areni, a s jedne na drugu premeštaće se kranom. Bijonse će pratiti bend od osam muzičara i tri prateća vokala, a zahtevne koreografije će, pored gospođe Karter, izvoditi još pet plesačica…

J. K.

objavljeno: 08.04.2013.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Pojavile se falsifikovane ulaznice za koncert Bijonse

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Apr.2013, 15:38

Kombank arena upozorila je danas da su se pojavile falsifikovane, nevažeće ulaznice za koncert pevačice Bijonse, 15. aprila u Areni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.