Ninin trijumf u Beogradu!

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninin trijumf u Beogradu!

Sa dvadeset minuta kašnjenja počeo je koncert u beogradskoj Areni, a Nina je započela pesmom “Daće nam Bog”

Inače, Nina je ranije nastupala u Beogradu i to 2009. godine pred prepunim Sava Centrom, dok je prošle godine dva puta rasprodala koncert u Pozorištu na Terazijama. U intervjuu za magazin “Puls” pevačica je rekla da ovo neće biti vizuelni već muzički spektakl.

Budite >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << uz naš portal mi ćemo vam prenositi sva dešavanja iz Kombank Arene.

Publika u velikom broju stiže i ako do koncerta ima još pola sata. Prva VIP gošća koju smo sreli je Tijana Dapčević, a zatekli smo je kako puši cigaretu:

- Obožavam Ninu i jedva čekam da počne koncert. Omiljena pesma mi je “Da se opet tebi vratim”, spremna sam za đuskanje rekla je Tijana za Pulsonline.

Toni Cetinski pokušao je da se sakrije od novinara, međutim presreli smo ga na ulazu, a on se samo slatko nasmejao i rekao:

- Jedva čekam početak koncerta, ovo će biti fenomenalna noć.

Marko Rokvić stigao je u društvu devojke i majke. Veliki broj novinara i fotografa okupilo se ispred VIP ulaza čekajući poznate face, ali kao i uvek svi kasne…

Danijela Karić došla je sa suprugom, a odmah za njom i voditeljka Vesna Dedić. Primetili smo da veliki broj nepoznatih ljudi ulazi na VIP ulaz. Stigao je i nasmejani Sergej Ćetković sa suprugom, elegantan i doteran kao i uvek, pitali smo ga i da li je Nini dao neki savet:

- Nisam je savetovao, glas je njen najveći adut.

Marija Kilibarda oduševila je fotografe svojim dolaskom i razmenila par internih šala sa njima. Sloboda Mićalović pokušala je da zaobiđe VIP ulaz. Uz opravdanje da kasni i da nema vremena da pozira, a došla je sama…

Aleksandra Radović došla je u društvu Irine Radović, a kada je novinar TV Happy zamolio za izjavu, ona je rekla da ne zna o kojoj emisiji se radi jer nikada nije gledala, pa se konsultovala sa Irinom nakon čega je ipak dala izjavu.

Sa dvadeset minuta zakašnjenja koncert počinje. Bend je na sceni, publika doziva Ninino ime, međutim ona se ne pojavljuje još uvek.

U dubokim lakovanim crnim čizmama i u uskim helankama i crnom sakou, Nina je konačno izašla na scenu. Pesmom “Daće nam Bog” koncert je počeo, međutim ozvučenje je jako loše da naša ekipa koja sedi sa desne strane bine ne razume pola reči, s obzirom na to da sve jako odzvanja.

- Beograde zapevajmo svi “Moje oči pune ljubavi” poručila je Nina publici.

Očigledno je da postoji problem sa ozvučenjem u Areni jer imamo osećaj da je na istočnoj strani tribina sasvim drugi koncert u toku. Tribine i parter su solidno popunjeni tako da možemo konstatovati da ima između 10.000 – 11 000 ljudi.

Deset plesača je na sceni, a Nina izvodi numeru “Nije mi svejedno” dok igra i poziva publiku da joj se pridruži. Nina zaista pleni energijom i u stilu Dženifer Lopez njiše kukovima i pored glasovnih mogućnosti koje su neosporne ona nam je demonstrirala i igračko umeće.

Pomerili smo se na zapadni deo tribine odakle se mnogo bolje čuje hrvatska pevačica. Ako i postoji neki problem sa ozvučenjem iz ovog dela arene ne mođemo da primetimo. Pesmu “Ti si mene” koju je snimila sa Dinom Merlinom ovoga puta je otpevala sama.

Kada je otpevala pesmu “Nebo” zajedno sa publikom, Nina je zaplakla i rekla:

- E da ste vi bili tu za moj rođendan,

Publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Voditelj Boško Jakovljević nalazi se u VIP separeu zajedno sa pevačicom Tijanom Dapčević, dok Danijela Jankov sedi zajedno sa publikom na tribinama.

Nina se nakratko povukla sa scene i presvukla u elegantnu svilenu haljinu. Pesmom “Dodiri od stakla” naterala je publiku na horsko pevanje. U drugoj strofi proključio joj se iToni Cetinski koji nije najbolje naučio reči pesme.

Baladom “Da se opet tebi vratim” pevačica je publiku podigla na noge. Kao jedan, pubika je otpevala refren pesme što je raznežilo pevačicu.

Numeru “Čarobno jutro” Nina je otpevala sa Sergejom Ćetkovićem, publika je na nogama a pesma u njihovom duetskom izvođenju zvuči fantastično. Uz numeru “Hejlo” koju izvodi Bijonse, igrači su na bini napravili spektakl.U međuvremenu, Nina se opet presvukla u autfit sa početka koncerta i otpevala pesmu “I’m so exited”.

Na binu izlazi Hari Varešanović, Nina odlazi do publike da mu blagim naklonom stavi do znanja da joj je drag gost i zajedno izvode numeru “Ne mogu ti reći šta je tuga”. Kada je Nina najavila fenomenalnog frajera, publika je velikim aplauzom pozdravila Željka Joksimovića a zatim su njih dvoje otpevali njegovu numeru “Ima nešto u tom što me nećeš”…

Nakon više od dva sata Nina je i dalje neumorna, uz pesmu “Mama” na binu je “doleteo”  grudnjak oz publike, Nina se zahvalila i rekla da je ovo njen prvi grudnjak na sceni uz smeh.

- Čast mi je i sreća što ste podelili samnom ovaj trenutak za sećanje. Beograde, hvala, volim vas, rekla je Nina pokušavajući da se pozdravi sa publikom. Međutim izlazak na bis je neminovan. Pevačica se vratila zajedno sa bendom i zapevala pesmu “Za dobre i loše dane”.

Ninu je interesovalo da li se neko u publici poljubio ili zaljubio, s obzirom na to da je bio mali procenat romantičnih duša, ona je zapevala numeru “Poljubi me”.

- Ja sanjam i sanjaću ovo večaras i danima. Laku noć Beograde, hvala. – završila je Nina svoj koncert u Beogradu.

Hrvatska pop pevačica potvrdila je večeras da i život bez skandala i tračeva može biti interesantan. Svojim fenomenalnim vokalnim mogućnostima razoružala je čak i one koji su možda imali neke predrasude kada je ona u pitanju. Igrala je, pevala i imala odličan kontakt sa publikom, prava i velika zvezda večeras je ulepšala svojim koncertom živote publike koja je došla da je podrži. Za Ninu, od ekipe Pulsonline čista desetka.

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Nina Badrić plakala pred Arenom!

Izvor: Tracara.com, 27.Okt.2012

Prvi koncert u AreniNina Badrić nastupila je sinoć u Beogradskoj Areni, a prema prvim reakcijama, ovo je koncert koji će se dugo pamtiti.Koncert je otvorila numerom Daće nam bog, koju je publika pevala od reči do reči, nakon čega se pevačica obratila publici, koje je bilo preko 10 000 u Kombank...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.