Mladost u akciji

Izvor: Glas javnosti, 01.Jul.2009, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladost u akciji

Svečano otvaranje 25. letnje Univerzijade u Beogradu danas će započeti od 17 časova defileom oko 7.000 sportista i volontera iz 143 zemlje, najavio je direktor marketinga Univerzijade Beograd 2009 Nikola Mikavica.

- Defile će krenuti od hotela „Holidej in“, a zatim će desnom stranom Ulice španskih boraca, koja će biti zatvorena za saobraćaj, doći do Beogradske arene, gde će biti organizovano svečano >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << otvaranje ove sportske manifestacije - objasnio je Mikavica.

Svi sportovi koji će se naći na Univerzijadi biće predstavljeni od 14 časova u Ulici španskih boraca, na potezu od hotela „Holidej in“ do Arene, dok će na delu ulice od hotela do kružnog toka biti postavljena oprema za stoni tenis, džudo, mačevanje, vaterpolo, fudbal i druge sportove - najavili su organizatori.

Volonteri Univerzijade i deca iz oko 40 beogradskih škola, kojima su ambasade obezbedile navijačke simbole, pozivaće sve građane da se oprobaju u nekom od sportova.

Simbolično predstavljanje svih sportova počinje oko 16 časova, a posetioce će zabavljati i di-džej, koji će puštati muziku sa bine postavljene na kružnom toku.

Početak defilea, koji će krenuti od hotela „Holidej in“ u 17 časova, a biće svečano označen ispaljivanjem konfeta. Kolonu će predvoditi reprezentativni orkestar Garde Vojske Srbije.

Kako najavljuju organizatori, na stepenicama na zapadnoj strani Arene biće montirana VIP tribina sa koje će učesnike pozdravljati predstavnici FISU i predstavnici Srbije.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.