Merlin oborio rekord beogradske Arene

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2011, 03:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merlin oborio rekord beogradske "Arene"

Treći koncert Dina Merlina u "Beogradskoj areni" kasnio je skoro sat vremena, ali to nije sprečilo verne fanove popularnog pevača da strpljivo sačekaju najbolji provod u životu. Atmofera je bila fenomenalna, a prema mišljenju onih koji su imali prilike da isprate sva tri koncerta, možda najvatrenija do sada.

Treći koncert Dina Merlina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << počeo je sa skoro sat vremena zakašnjenja, tek u 21.20 sati. Na ulazima je bilo dužeg zadržavanja, kao i prethodnih večeri, zbog strogog obezbeđenja i detaljne kontrole pri ulasku u Arenu, ali je sve i ovog puta proteklo bez incidenata.

Veliki broj policajaca i pripadnika žandarmerije, ali i policajaca u civilu bio je raspoređen oko Arene, ali prema rečima organizatora nije bilo potrebe za intervencijama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dino Merlin završio i treći koncert i oborio rekord beogradske "Arene"

Izvor: Svet, 28.Nov.2011

naslov: . Dino Merlin završio i treći koncert i oborio rekord beogradske "Arene". . . . excerpt: . U "Areni" koja je bila čak punija nego prva dva dana, sarajevski pevač Dino Merlin održao...

Nastavak na Svet...

Merlin oborio rekord "Arene"

Izvor: TvojPortal.com, 28.Nov.2011

Izvor:  Vestionline. Treći koncert Dina Merlina u "Beogradskoj areni" kasnio je skoro sat vremena, ali to nije sprečilo verne fanove popularnog pevača da strpljivo sačekaju najbolji provod u životu. Atmofera je bila fenomenalna, a prema mišljenju onih koji su imali prilike da isprate sva tri...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.