Maksimović i Štepanek najbliži medalji

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2012, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimović i Štepanek najbliži medalji

Bivši olimpjski šampion i promoter Evropskog prvenstva u rvanju Momir Petković rekao je pred početak takmičenja da od srpskih rvača Aleksandra Maksimovića i Davora Štefaneka očekuje dobar plasman na takmičenju u Beogradu.

Petković, osvajač zlata 1976. u Montrealu, doputovao je u glavni grad Srbije gde će pratiti kontinentalni šampionat u Beogradskoj areni od 6. do 11. marta. "Drago mi je da >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sam ponovo u mojoj zemlji. Dobro pratim stanje srpskog rvanja. Očekujem da će neko od naših predstavnika osvojiti medalju. Glavni favoriti iz domaćeg tima za pobedničko postolje su Aleksandar Maksimović i Davor Štefanek", rekao je Petković. On je dodao da u srpskom timu ima još kvalitetnih takmičara. "Srbija ima, pored Maksimovića i Štefaneka, još nekoliko mladih perspektivnih rvača. Pred njima je lepa budućost, jer se kod nas dobro radi", kazao je Petković, koji radi kao selektor reprezentacije SAD. Evropsko prvenstvo, koje će okupiti oko 900 boraca tokom šest dana u Beogradskoj areni, počinje svečanim otvaranjem u utorak. Uoči samog takmičenja danas će u Narodnom pozorištu biti održna svečanost proslave sto godina rvačkog sporta u Srbiji. Beta
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.