Izvor: Scandal.rs, 07.Dec.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukas, Buba i Jala obećavaju najluđi provod u Areni!

Najveći klub na Balkanu 31. decembra biće beogradska “Štark Arena” u kojoj će najluđu novogodišlju žurku napraviti Aca Lukas, Buba Koreli i Jala Brat. Ovaj trojac odlučio je da ugosti 20.000 ljudi u najluđoj noć, i kako tvrde, garantuju najbolji provod u Beogradu. – Mi znamo da će sve da gori i da ćemo napraviti The post Lukas, Buba i Jala obećavaju najluđi provod u Areni! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Maja Berović otvoreno o suprugovom neverstvu, promeni vere i imena, ali i pokojnom ocu!

Izvor: Scandal.rs, 07.Dec.2018

Maja Berović je nedavno održala koncert u krcatoj Štark Areni, a zatim je zakazala i koncerte u velikim halama u Novom Sadu i Splitu, čime je zapušila usta svima onima koji su negativnim komentarima ispratili spektakl koji je priredila u Beogradu. Ona već 10. januara ima koncert u Nišu. – Čula...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.