LUKAS PEGLICOM STIŽE U ARENU!

Izvor: Kurir, 03.Nov.2010, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKAS PEGLICOM STIŽE U ARENU!

Aca Lukas u Arenu dolazi „peglicom“! Verovali ili ne, Aleksandar Vuksanović će na večerašnji koncert u Beogradskoj areni doći u „ljutoj limuzini“ proizvedenoj pre više od 40 godina. Kako Kurir saznaje, folk pevač je odlučio da se malo našali s kolegama koje su na velike koncerte stizale u luksuznim automobilima, pa je rešio da se spakuje u „peglu“ i otutnji do Arene.

Aca Lukas u Arenu dolazi „peglicom“!

Verovali ili ne, Aleksandar Vuksanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << će na večerašnji koncert u Beogradskoj areni doći u „ljutoj limuzini“ proizvedenoj pre više od 40 godina. Kako Kurir saznaje, folk pevač je odlučio da se malo našali s kolegama koje su na velike koncerte stizale u luksuznim automobilima, pa je rešio da se spakuje u „peglu“ i otutnji do Arene.

Iako su ga prijatelji savetovali da u Arenu dođe nekim skupocenim prevoznim sredstvom, Lukasu tako nešto nije bilo ni na kraj pameti. Nije želeo da kopira Lepu Brenu, koja je još pre dvadeset godina na svoj koncert u Sofiji stigla helikopterom, ni Cecu Ražnatović, koja je na Ušće 2006. godine došla u blindiranom automobilu „ford ekskluziv limitid“, a ni Jelenu Karleušu, gošću na njegovom koncertu, koja je maja ove godine održala spektakl u Areni, do koje je došla u beloj „bembari“.

Aci je dovoljna i „peglica“, a verujemo da će publika sa oduševljenjem pozdraviti njegovu originalnu ideju. A sledeće godine u kočije i pravac Marakana, pa nek crknu dušmani.

(M. V. - S. M.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukas peglicom stiže u Arenu !

Izvor: S media, 03.Nov.2010

Aca Lukas će na svoj večerašnji koncert doći u „luksuznoj limuzini“ proizvedenoj sedamdesetih godina prošlog veka...Verovali ili ne, Aleksandar Vuksanović će na večerašnji koncert u Beogradskoj areni doći u „ljutoj limuzini“ proizvedenoj pre više od 40 godina. Kako Kurir saznaje, folk...

Nastavak na S media...

Aca Lukas na koncert stiže Peglicom

Izvor: Svet plus, 03.Nov.2010

Folk pevač Aca Lukas rešio je da na svoj večerašnji koncert u Areni dođe peglicom. Pevač je odlučio da se malo našali sa svojim kolegama koji su do sad dolazili helikopterima, besnim limuzinama, itd.

Nastavak na Svet plus...

Šta će meni kamioni, avioni… Aca Lukas do Arene “doleće” u prastaroj peglici!

Izvor: Scandal.rs, 03.Nov.2010

Aca Lukas u Arenu dolazi „peglicom“! Verovali ili ne, Aleksandar Vuksanović će na večerašnji koncert u Beogradskoj areni doći u „ljutoj limuzini“ proizvedenoj pre više od 40 godina. Kako Kurir saznaje, folk pevač je odlučio da se malo našali s kolegama koje su na velike koncerte stizale...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.