Kool & the Gang proslavili rođendan

Izvor: B92, 18.Dec.2010, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kool & the Gang proslavili rođendan

Američka soul, fank i disko grupa Kool & the Gang održala je juče koncert u Beogradskoj areni, kojim je obeležila 40 godina uspešne karijere.

Oni su na binu izašli u 22.30 i publici priuštili dvočasovno uživanje u njihovim najvećim hitovima kao što su "Celebration", "Get down on it", "She is fresh", "Ladies night", "Cheris".

Tokom 40 godina uspešne svetske karijere, Kool & the Gang prodali su 70 miliona albuma, od kojih je 31 album >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proglašen zlatnim, a njihovi hitovi obeležili su filmove poput "Groznica subotnje večeri" i "Petparačke priče".

U okviru BP partija oko jedan sat posle ponoći, na binu Beogradske arene izašao je poznati DJ Dejvid Morales, koji je publiku na početku zagrejao hitovima "How would you feel", "Needing you", da bi potom usledili remiksi pesama grupa Kosheen, Red hot chili peppers, Cold play i drugih.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.