“Kool and The Gang”: Volimo Beograd

Izvor: Blic, 14.Dec.2010, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Kool and The Gang”: Volimo Beograd

Raspoložena ekipa benda “Kool and The Gang” najavila je veliku “VP Party” koja će se održati 17. decembra u “Beogradskoj areni”. Pored njih nastupaže i di-džej Dejvid Morales.

Grupa "Kool and the Gang” najpoznatija je po muzici za filmove "Groznica subotnje večeri” i "Petparačke priče”. Ove godine proslavljaju 40 godine karijere, a umesto Njujorka, za proslavu su odabrali Beograd.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Volimo da dođemo u Beograd, gde smo već treći put. Ovde se osećamo prijatno, dopadaju nam se ljudi i odlučili smo da baš ovde obeležimo 40. godišnjicu našeg postojanja. Nadamo se da će to biti jedan od najboljih koncerata koje smo do sada odsvirali - rekao je pevač grupe, Robert Kul Bel na današnjoj konferenciji za medije.



Dejvid Morales je jedan je od najpopularnijih di-džejeva danas, i sarađivao je sa najvećim svetskim zvezdama kao što su Majkl Džekson, Maraja Keri, Dženet Džekson, Tina Tarner, Vitni Hjuston i mnogim drugim.

Žurka počinje u petak u 21 čas, a predviđeno je da traje do pet sati ujutro.

Prvo će nastupiti di-džejevi Aleksandar i Dejan Milićević, potom "Kool and the Gang”, nakon čijeg nastupa će biti izabrana devojka sa najlepšim nogama, i kao šlag na tortu, u jedan čas iz ponoći nastupiće Dejvid Morales.

Program je takav da svi oni koji vole samo jedne ili druge izvođače, mogu da dođu i čuju samo njih, a blagajna "Beogradske arene” će raditi cele noći, do pet časova ujutru, kada se velika žurka i zvanično završava.

Ulaznice se prodaju po ceni od 2.500 i 3.000 dinara. Na koncert je moguće ući i sa ulaznicom za koncert Ramba Amadeusa, ukoliko je kupljena po ceni od 3.000 dinara.

Pored nastupa popularnog di-džeja i legendarne grupe "Kool and the Gang”, biće organizovan i izbor za najlepše i najduže noge Srbije, a pobednica će dobiti automobil.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.