Koleginice treba  da me poštuju, ne da se  plaše

Izvor: Blic, 06.Okt.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koleginice treba da me poštuju, ne da se plaše

Najveća zvezda nekadašnje Jugoslavije Lepa Brena održaće veliki koncert 20. oktobra u Beogradskoj areni. Za “Blic” otkriva da je uzbuđena i da su pripreme u punom jeku, a priznaje da voli sve devojke svojih sinova jer su, kako kaže, mnogo slatke i fine.

Priča se da ćete napuniti tri Arene?



- Ne znam kako vi to znate pre mene. Biće onoliko koncerata koliko bude bilo publike. Mi za sada spremamo taj jedan koncert, a ako bude bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << interesovanja, biće više, ali pustite da ja to prva objavim. Interesovanje je fantastično, ja sam oduševljena.

Kako teku pripreme za koncert?

- Ovo je jedan potpuno drugačiji susret za mene, zato što za publiku spremam nešto što je posebno. Pravimo retrospektivu, vraćamo se u osamdesete godine, s tim što ćemo koncert podeliti u nekih pet etapa, pa će publika imati priliku da vidi brojne scenske efekte, ukomponovane sa muzikom. Pustila sam fanove da biraju pesme koje bi voleli da čuju na koncertu, pa ću uslišiti njihove želje. Pred koncert ću objaviti spisak pesama, pa ako ne budu bili zadovoljni, menjaćemo repertoar.

Brenin nastup

Koncert Lepe Brene, koji će se održati na njen rođendan, režiraće čak tri reditelja: Gorčin Stojanović, Dejan Milićević i Darko Kamarit. U VIP loži će biti oko 300 javnih ličnosti, dok još niko ne može ni da pretpostavi koliko će fanova doći.

Da li je teško od toliko hitova odabrati pesme za koncert?

- Jeste, ali evo, nekako smo suzili izbor. Radimo vredno svaki dan i mislim da će biti veselo, ludo i nezaboravno.

Kojom pesmom ćete pozdraviti beogradsku publiku posle toliko godina?

- Ne smem ništa da vam kažem, neće biti iznenađenje. Dugo sam se spremala za ovaj koncert koji je trebalo da se održi još prošle godine, ali evo, sada spremamo taj veliki događaj, nešto što je drugačije i neobično i zaista će biti veliko iznenađenje za sve moje fanove.

Zašto vas se koleginice plaše?

- Nisam stekla takav utisak, mislim da nije tako, ne mislim da me se koleginice plaše. One treba da imaju respekt s obzirom na to šta sam ja prošla kao njihov kolega, koliko sam koncerata imala, kakav uspeh sam doživela. Mislim da zato imaju respekt, a ne da me se plaše. Ja to imam prema Đorđu Marijanoviću, prema Džou Kokeru, Zdravku Čoliću, Hariju Mata Hariju...

Mislim da takva vrsta poštovanja mora da postoji. Možda sam malo kruta u poslu, ali navikla sam da kad radim, radim ozbiljno, a kada ne radim, onda ludujemo.

Uskoro punite 51 godinu, a izgledate sve mlađe?

- Hvala vam. Dovoljno je da imate četiri muškarca u kući i sve će vam biti jasno. Kad ne radim, kad nisam Lepa Brena, onda sam mama.

Kako vam se dopada nova snajka Maja Mandžuka?

- Volim sve njihove devojke, zato što su to uvek slatke devojke, fine, tako se vole. Ne mogu ništa da kažem osim da ih volim. Filip je već stariji momak, valjda zna da izabere sam, ono što ja mogu da kažem jeste da mi se zaista sviđa.

Povezane vesti: Lepa Brena kreće na turneju po bivšoj SFRJ Humanitarni koncert za malu Enu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.