Koje pesme Menson svira u Beogradu?

Izvor: B92, 08.Jun.2012, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje pesme Menson svira u Beogradu?

Ulazi Beogradske arene u subotu 9. juna za prvi IQ MUSIC festival na kome će nastupiti Merilin Menson i koji koji po prvi put organizuju Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža uz podršku Jelen Livea, biće otvoreni od 17.30h, saopštili su organizatori.

Prvi na scenu izlazi novosadski bend DreDDup od 18h. Ranije objavljena satnica biće najverovatnije izmenjena jer postoji šansa da Menson nastupi pre zbog njegovih daljih obaveza na turneji, piše i saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beogradske arene koja okrila i verovatnu listu pesama koje će izvoditi Merilin Menson.

Evo kako će otprilike izgledati Mensonov nastup:

Uvod: Suspiria

(Goblin song)

1. Hey, Cruel World...

2. Disposable Teens

3. The Love Song

4. No Reflection

5. mOBSCENE

6. The Dope Show

7. (with "Coma Black" intro)

8. Slo-Mo-Tion

9. Rock Is Dead

10. Personal Jesus

11. (Depeche Mode cover)

12. Pistol Whipped

13. Tourniquet

14. Irresponsible Hate Anthem

15. Sweet Dreams (Are Made of This)

16. (Eurythmics cover)

BIS 1:

17. Antichrist Superstar

BIS 2:

18. The Beautiful People


Menson i njegov bend, u Beograd dolaze iz Austrije u kojoj imaju nastup veče pre, svojim autobusima.

Pored Merilina Mensona, na sceni Beogradske arene po prvi put će nastupiti i kultni slovenački bend Laibach. Članovi Laibacha publici u Srbiji su poručili da će se na koncertu naći muzika iz filma "Iron Sky” ali i premijerno, nove pesme sa predstojećeg albuma "Reproduction Prohibited” koji će uskoro biti objavljen, muziku sa albuma "Laibach-Revised”, kao i kako samo kažu "istorijski materijal iz njihove prošlosti”.

Na festivalu, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža uz podršku Jelen Livea, nastupiće se i britanski haus trio Dirty Vegas, pioniri darkvejva u regionu, makedonski Mizar kao i srpski bend Block Out. Takođe, priliku da se nađu na bini pored njih, imaće i mladi bend DreDDup koji je svoje prisustvo izborio putem Facebook konkursa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mansonova set lista u Areni

Izvor: Popboks, 08.Jun.2012

Ulazi Beogradske arene u subotu, 9. juna za IQ Music festival koji po prvi put organizuju Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža, uz podršku Jelen Livea, biće otvoreni od 17.30h, najavili su organizatori. Prvi na scenu izlazi novosadski bend DreDDup od 18h. Ranije objavljena satnica biće najverovatnije...

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.