Ko se ugojio, ko sad izgleda bolje, a ko je propao: Oni vole devedesete!

Izvor: Svet, 28.Sep.2011, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko se ugojio, ko sad izgleda bolje, a ko je "propao": Oni vole devedesete!

naslov: 
Ko se ugojio, ko sad izgleda bolje, a ko je "propao": Oni vole devedesete!



excerpt: 
Kompletiran je spisak učesnika na festivalu "Volim Devedesete"... Sigurni smo da mnoge od njih ne biste prepoznali na ulici...


autor: 
Mladen Mitrić, svet.rs


tekst clanka: 
U beogradskoj Areni juče je predstavljen deo učesnika festivala "Volim devedesete" koji će se održati u beogradskoj Areni 08. oktobra. Gala, Slađa Delibašić, Knez, Dr. Iggy, Ivan Gavrilović, Beat Street i mnogi drugi izvođači okupili su se juče prvi put posle ko zna koliko vremena.
"U devedesetim si imao dva kanala i morao si da imaš dobru pesmu da bi uspeo i da bi se probio, dok je to danas uz pomoć Youtube-a mnogo lakše", kaže za portal svet.rs Ivan Gavrilović. Sa njim je saglasna i Slađa Delibašić koja se najviše obradovala susretu sa Vesnom Galiot Galom, koju pamtimo po hitu "Izaberi frajera po svojoj meri". "Galu nisam videla godinama, i ovo je sjajan osećaj videti ponovo dobar deo te ekipe na jednom mestu. Ja ću na festivalu da pevam tri pesme, spremila sam garderobu iz devedesetih koju sam sačuvala u svom ormaru! Biće to iznenađenje za publiku", kaže Slađa. Gala ima drugačije mišljenje kad je garderoba u pitanju. "Mi nismo predstavnici tog vremena, već muzike koja se slušala u to vreme. Obući ću se prikladno današnjem vremenu i svojim godinama, jer očekivati da svi mi imamo opet 25 godina je nerealno. Ispoštovaću devedesete, ali muzikom se više neću baviti profesionalno, samo iz hobija", naglašava Gala. Na festivalu će, kako najavljuju organizatori, učestvovati 25 izvođača , a kompletan program trajaće oko 6 sati. Pa dizelaši, spremite se!!!
A mi vas pitamo - možete li da prepoznate svaku od "zvezda" koje su žarile i palile devedesetih godina? Ko izgleda bolje, a ko je "propao" od perioda kada su bili popularni?



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Goca u akciji: Posle "prljavog plesa" sevnulo i međunožje!

Izvor: Svet, 28.Sep.2011

naslov: . Goca u akciji: Posle "prljavog plesa" sevnulo i međunožje!. . . . Ispod naslova: .  . . . . excerpt: . Svoj već...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.