Indila 26. maja u Areni

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Mar.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indila 26. maja u Areni

Najaktuelnija francuska arenbi pjevačica i kompozitor Indila (30), koja je osvojila muzičku scenu globalnim hitom "Derniere danse", nastupiće u beogradskoj "Kombank areni" 26. maja u okviru programa "Nove dive", koji "Arena" pokreće s ciljem da našoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale. Indila je za kratko vrijeme doživjela veliki uspjeh širom Evrope, a njen megahit "Derniere danse" imao je više od 187 miliona pregleda na "Jutjubu". Singl "Tourner dans le vide", >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << sa 41 milion pregleda na "Jutjubu", ozbiljno prijeti da ugrozi slavu prethodnog hita. Indila, odnosno Adila Sedrija, kako joj je pravo ime, snimila je samo jedan album "Mini world", koji je dostigao platinasti tiraž. Nedavno je osvojila evropsku MTV nagradu za najboljeg francuskog umetnika 2014. {youtube}K5KAc5CoCuk{/youtube} (Novosti)
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Indila u Kombank Areni

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Mar.2015

BEOGRAD – Poznata francuska pevačica Indila, koja je osvojila muzičku scenu globalnim hitom „Derniere Danse" nastupiće u Kombank Areni , 26. maja.. . .Ova pevačica za kratko vreme doživela je ogroman uspeh kako širom Evrope tako i kod nas. Njen prvi singl osvojio je prve pozicije na listama...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.