IVANA I ASMIR: U Beogradu će biti još boljih rezultata! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANA I ASMIR: U Beogradu će biti još boljih rezultata! (FOTO)

Evropska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović i viceprvak u bacanju kugle Asmir Kolašinac istakli su da su ponosni što su osvojili medalje na dvoranskom prvenstvu u Pragu i najavili još veći broj medalja za Srbiju na narednom šampionatu u Beogradu.

Španovićeva, koja je u Pragu osvojila prvu zlatnu medalju na prvenstvima Evrope, a ukupno šestu za Srbiju, na konferenciji za medije u prostorijama kompanije Komtrejd rekla je da je ponosna što će titulu braniti u Beogradskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << KOMBANK areni.
- Obećavam da ćemo se spremiti i sigurna sam da ćemo imati “sedmicu” – poručila je ona. 

Kolašinac, koji je srebrom u Pragu kompletirao medalje na šampionatima Starog kontinenenta, pošto je već imao dvoransko zlato i bronzu na otvorenom, zahvalio se na podršci Ministarstvu sporta, OKS, ASS i svim navijačima koji su ga bodrili.
 – Podrška mi mnogo znači, nadam se medalji i za dve godine u Areni – rekao je Kolašinac. 

Trener Goran Obradović ocenio je da je Španovićeva sazrela za velika dela i da se na narednim takmičenjima od nje može očekivati samo napad na najviši plasman.
 – Nakon dve bronze i jednog srebra stiglo je i zlato. Svako ima svoj put, nekom je potrebno malo više vremena da sazri i dolazi Ivanino vreme. Ponosan sam kako je odradila postavljeni zadatak – naveo je Obradović. 

hotsport.rs/tanjug
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španović i Kolašinac: U Beogradu još više medalja

Izvor: Studio B, 10.Mar.2015

Evropska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović i viceprvak u bacanju kugle Asmir Kolašinac istakli su danas da su ponosni što su osvojili medalje na dvoranskom prvenstvu u Pragu i najavili još veći broj medalja...Španovićeva, koja je u Pragu osvojila prvu zlatnu medalju na prvenstvima Evrope,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.