GROBARI VEĆ SAHRANILI JABUSELEA? Na internetu osvanuo jeziv detalj, mesto smrti: Beogradska Arena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 11:06

GROBARI VEĆ "SAHRANILI" JABUSELEA? Na internetu osvanuo jeziv detalj, mesto smrti: Beogradska Arena (FOTO)

Ubrzo sve promenjeno.

Tuča igrača Real Madrida i Partizana obišla je planetu. Sve je zakuvao Serhio Ljulj, ali se u epicentru našao Geršon Jabusele koji je rvačkim zahvatom oborio Dantea Egzuma. Plejmejker Partizana je tom prilikom povredio skočni zglob leve noge, a zaradio je i veliku posekotinu na ramenu.

Njegova povreda predstavlja veliki udarac za tim Željka Obradovića, a Jabusele je na sebe navukao gnev navijača Partizana, koji mu divljački potez nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće zaboraviti.

Ono što se na internetu pojavilo nakon meča, zaprepastilo je mnoge, pošto je na Vikipediji kod biografije Jabuselea pisalo da je preminuo 2. maja 2023. i to u beogradskoj Štark areni u Beogradu.

pic.twitter.com/up9wo3AmEX

— Glengeri kontakti (@FuckinDeadbeat) April 28, 2023

Pošto je moguće "uređivati" stranice na Vikipediji, ne čudi ovaj potez od strane nekog navijača Partizana, ali je sve ubrzo promenjeno.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.