Faithless u Beogradu

Izvor: Domino Magazin, 13.Dec.2010, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Faithless u Beogradu

Beogradska Arena 22. mart

Faithless ponovo dolaze u Beograd. Koncert je potvrđen za 22. mart i održaće se u Beogradskoj Areni. Poznati bend dolazi u punom sastavu i sa kompletnom opremom i ozvučenjem.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 1.990 dinara za parter odnosno 2.500 dinara za fan pit i tribine. Prodaja počinje već >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << 16. decembra. Organizatori ističu da su ovo najpovoljnije cene ulaznica za celu predstojeću turneju.

"Obožavamo nastupe u Srbiji, publika je čudesna! Prvi put kada smo dolazili 2004. bili smo impresionirani neverovatnom energijom srpske publike. Za razliku od većine drugih bendova koji, ne znam zašto, retko sviraju u istočnoj Evropi, mi volimo koncerte u ovom delu Evrope jer publika je fantastična", rekao je Maksi Džez za Blic.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.