Elton Džon će u Beogradu provesti samo sedam sati!

Izvor: Press, 03.Jun.2010, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon će u Beogradu provesti samo sedam sati!

Čuveni Britanac Elton Džon, koji večeras nastupa u „Beogradskoj areni", u prestonici Srbije provešće samo sedam sati, saznaje Press! Za razliku od turneje po bivšoj Jugoslaviji 1984. godine kada je sa organizatorima obilazio sarajevske, zagrebačke i beogradske restorane i kafane, Elton Džon se ovog puta neće zadržati u Srbiji. Muzičar iz Beča stiže privatnim mlaznim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << avionom „falkon"(kojim inače putuje državni vrh Srbije) u 16:30 časova. Pravo sa aerodroma otići će u „Beogradsku arenu". Organizatori su izričito zahtevali da Eltonovoj limuzini bude obezbeđena policijska pratnja. Zvezda nema nameru da hoda ka izlazu aerodroma: limuzina mora da ga čeka pored aviona, gde će se obaviti i carinska procedura. Eltonov bend moraće da se zadovolji luksuznim autobusom i dodatnim kombijem za prtljag, a za bubnjara je obezbeđena i boca sa kiseonikom koja će biti iza njega tokom nastupa. Nakon koncerta Elton se neće zadržavati, već će odmah sa koncerta otići na aerodrom, gde je već za 23:30 zakazan let za Atlantu u SAD.Kako najavljuju organizatori, Elton će na koncertu otpevati više od 20 svojih najvećih hitova, među kojima su „I'm Still Standing", „Sacrifice", „Crocodile Rock" i „Rocket Man". Koncert će gotovo sigurno biti otvoren spektakularnom instrumentalnom numerom „Funeral for a Friend", kojom Elton Džon obično počinje svoje nastupe. U pitanju je dugačka kompozicija sa albuma „Goodbye Yellow Brick Road", koja je nastala kao rezultat muzičarevog razmišljanja o sopstvenoj smrtnosti. Pesma danas ima kultni status, a obradila ju je čak i američka metal grupa „Drim tieter". Vrhunac koncerta biće tokom ciklusa biseva, kada će Džon otpevati svoj najveći hit - „I'm Still Standing". Koncert će početi nešto posle 21 sat, a trajaće oko dva sata.    

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Elton Džon će u Beogradu provesti samo sedam sati

Izvor: SrbijaNet.rs, 03.Jun.2010

Legendarni pevač Elton Džon, koji večeras nastupa u ’Beogradskoj areni’ zadržaće se u Beogradu samo sedam sati, prenosi ’Press’. Poput kraljice popa Madone, koja je odmah nakon koncerta napustila Srbiju, ni britanski muzičar se neće zadržavati u Srbiji. Njegov boravak ima pažljivo...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.