Džim Morison u Areni 28. decembra

Izvor: Njuz.net, 01.Dec.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džim Morison u Areni 28. decembra

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeNapokon u Srbiji, MC Džim Morison

BEOGRAD, 1. decembar 2010, (Njuz) - Džim Morison će 28. decembra održati koncert u Beogradskoj areni, a uz svaku kupljenu kartu dobija se na poklon DVD dokumentarac o ovom popularnom MC-u.
Koncert će početi u 21 čas i trajaće preko 2 sata. Organizatori obećavaju sjajnu žurku. Najveću na Balkanu! >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net <<
- Želimo da nadmašimo sebe - izjavljuje Stane Ganić, PR menadžer agencije Star Music, koja dovodi Morisona. - Arena je prostor koji nas obavezuje na dobre događaje, jer se tu prave najbolji koncerti i žurke u poslednjih nekoliko godina.
Beogradska Arena je jedina lokacija koju je Cemetery sounds, menadžment agencija Morisona prihvatio. MC Morison je svetsku slavu postigao svojim velikim hitovima Light my fire, Riders on the storm i LA Woman.
- Imamo veliku obavezu da održimo kontinuitet dovođenja velikih svetskih zvezda kao što je Morrison - nastavlja Ganić i dodaje - Siguran sam da ćemo i mi i publika doživeti nezaboravno veče.
Prema njegovim rečima, na koncertu će biti i specijalnih gostiju. Najveća zvezda, svakako bi trebalo da bude Dženis Džoplin, predstavnica malo alternativnijeg zvuka.
Pitali smo i za rajder listu, da li je Morison imao nekih posebnih zahteva?
- Jedino što je menadžment gospodina Morisona tražio, jeste, da bude smešten u hladnoj prostoriji, i da ima u izobilju energetskog pića Formaldehyde, koje na našem tržištu ne postoji - zaključuje Ganić.
Ulaznice su u prodaji od petka, 16. decembra na biletarnici Arene i Bilet servisu. Cena karata iznose 1.000 dinara za parter, dok se cena karata za tribine kreću od 1.200 do 1.600 dinara. Prvih 1.500 fanova koji kupe karte za parter moći će da uđu u Coffin (tako će se zvati fan pit) i budu u neposrednoj blizini MC Džima Morisona.
Njuz.net u saradnji sa Radio Indexom deli besplatno 100 puta po 2 ulaznice za ovaj jedinstveni događaj. Sve što treba da uradite je da nazovete broj 011 328 4444 od 15:30 do 18:oo ili pošaljete SMS na 065 3282 555 (nije posebno tarifiran broj, cena slanja je po normalnoj tarifi operatera). Prvih 100 dobija.
Uroš Bogdanović
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.