Džej: Viski na koncertu otvara grlo

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2011, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej: Viski na koncertu "otvara" grlo

Folk pevač Džej Ramadanovski održaće 12. i 13. novembra koncerte u Beogradu, povodom 25 godina karijere. Iako je prošle godine pravio koncert u "Beogradskoj Areni", ove se ipak odlučio za "Sava centar".

- Razlog je vrlo jednostavan, imam mnogo pesama koje ne mogu da otpevam na jednom koncertu, pa sam se zato odlučio za dva nastupa. Bilo bi mi potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pet sati da otpevam sve pesme koje želim, a vreme je uvek problem. Uostalom, mislim da nema nikakvog smisla da nastup traje duže od dva i po sata. Obećavam da će biti veselo, a publika će prvi put videti i kako stepujem. Desetak dana pred koncert biću u karantinu, što znači da ću ranije ići na spavanje, jer je to najbitnije za glasne žice - rekao je Džej.

Iako voli viski, Džej kaže da će na bini piti samo vodu.

- Poznato je da volim viski, ali ću na koncertu piti vodu. Doduše, verovatno ću pre nego što izađem na scenu popiti dva, tri viskija. Ne zbog treme, već zbog toga što viski "otvara" grlo - izjavio je pevač.

Ako želite da vidite i čujete kako je prošle godine u "Areni" Džej "otvorio" grlo - video je pred vama...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.